Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

"Az illúzió forrását akkor teremtjük meg, amikor kötődünk valamihez, vagy vágyunk valamire. Akik mentesek a kötöttségektől és vágyaikat a szellemi fejlődésre irányítják, mentesek az illúzió rabságától. Minél kevésbé kötődünk a dolgokhoz, annál több belső erőre teszünk szert; minél nagyobb belső erővel rendelkezünk, annál közelebb kerülünk a célhoz."
Szvámi Ráma

Névnap

2024. április 19. péntek
Emma
A Nap kel 05:51-kor,
nyugszik 19:48-kor.

Holnap
Tivadar, Odett
napja lesz.

Oldalainkat 96 vendég és 0 tag böngészi


sound by Jbgmusic


REIKI:  csakratisztítás, csakraharmonizálás, REIKIvel való feltöltés, az egészséges harmónia megteremtése kívül és belül. A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, tehát regenerálja a szellemi test finomanyagában lévő energiapályákat. Mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reak­ciókat. A Reiki megfelelően támogathat minden természetes gyógymódot. Stresszoldásra is kiváló megoldás.
 
Fontos, hogy a reiki kezelés után 12 óráig ne fürödj! (mosakodás engedélyezett :))
 
 
 
 
 
 
Aktív szellemgyógyászat: Olyan energetikai gyógymód ez, ahol az univerzumenergiáját szellemünk segítségével továbbítjuk arra a területre, ahol energiahiány, egyensúlytalanság vagy anatómiai elváltozás van. Nagyon gyors tüneti kezelés, energetikai változtatás a fizikai testben, jól alkalmazható akár fájdalomcsillapításra is. Gyors és elképesztő eredmények érhetőek el vele!
 
 
Arolo Tifár: Ez egy Atlantiszról származó magas szintű energetikai gyógyító kezelés, F.E. Eckard Strom hozta vissza ezt az ősi tudást. Lehetővé teszi a betegségek okának felismerését és megszűntetését célirányos energetikai kezeléssel. Speciális szimbólumokat alkalmazunk, melyek támogatják és mélyrehatóan segítik azt, aki Arolo-Tifar kezelésben részesül. Speciálisan programozott, beavatott kristályok energiájának segítségével nem csupán a tüneteket, hanem a betegségek okát szüntetjük meg a hibás belső energiastruktúrák helyreállításával és magas rezgésű gyógyító energiák közvetítésével.
 
Lényege, hogy bármely betegség vagy betegségek egy okra vezthetők vissza, az ember testében kialakult diszharmóniára. Ez a diszharmónia az, amely betegségként megjelenik. Szimbólumokkal és programozott kristályokkal energiát adunk, amely elindít egy öngyógyító folyamatot. 
 
 
Az energetikai gyógymód univerzális energiákkal dolgozik, nem a test saját energiáival (nem bioenergia), így nem hogy kimerültséget okozna a kezelések során, de a gyógyítót éppúgy feltölti, mint a pácienst.
 

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.