Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

"..Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.."
Weöres Sándor

Névnap

2024. június 14. péntek
Vazul, Herta
A Nap kel 04:49-kor,
nyugszik 20:53-kor.

Holnap
Jolán, Vid
napja lesz.

Oldalainkat 94 vendég és 0 tag böngészi


sound by Jbgmusic


Szalai Rita (fodrász):
Yumeiho masszázson vettem részt Tamásnál. Oldotta a lelki és fizikai blokkokat.
Ajánlom mindenkinek, aki feszült a hétköznapi gondok miatt. Jó közérzetet és kellemes megnyugvást tapasztaltam. 
 
 

Lorbert Antal (55 éves):
Kicsit fájdalmas némelyik pont szúrása, de nagyon hatásos a kezelés.
Két hónapja fennálló prosztata problémám a korházi kezelések és az antibiotikum kúra mellett sem javultak. 2-3 kezelés után már látványos volt a kezelések hatása (fülakupunktúra és energetikai kezelések). Az első kezelés után már jóval csökkent a vizelési inger, ami fél óra gyakoriságról 1 óra gyakoriságra javult. A harmadik kezelés után már beállt a normálisnak tekinthető 2 órás periódusra. A hasi fájdalmak is megszűntek, amik sok éve fennálló és visszatérő, epehólyag és vastagbél problémából adódtak.
 
 

Meizner Janka (13 éves), Marics Erzsébet (édesanya):
Jankánál kisgyermekkorban diagnosztizáltak akut ekcémát. Akkor évekkel ezelőtt sok helyet és orvost megjártunk, még a budapesti Heim Pál Gyermekkorházban is eltöltöttünk egy hetet, de nem értünk el tartós sikereket. Utolsó lehetőségként akadtunk Tamásra. Energetikai kezelésekkel látványos javulást értünk el, már 2-3 kezeléssel is. Ez a betegség mind a kisgyermekre, mind a körülötte lévő családtagokra nehéz lelki terhet ró. A kezelésekkel ezek is oldódtak.  A gyógyulásban fontos tényező a lelki béke, amit Tamás segítségével megkaptunk. Janka eztán 4 évig tünetmentes volt. Majd a serdülőkorral bekövetkezett hormonváltozások újra kihozták a tüneteket. Azóta fülakupunktúrával és energetikai kezeléssel, már pár alkalom után ismét jelentős javulást értünk el.
 
 

Ferencz Patrik (36 éves):
Tamáshoz járok fülakupunktúrára, masszázsra és köpölyözésre. Elsőre félelmetes volt, hogy tűt szúrnak a fülembe, de rájöttem nem fájdalmas, és utána egyáltalán nem kellemetlen. Sőt, erős belső megnyugvást érezni. A masszázs kellemes és hasznos. Testi-lelki megnyugvás és megújulás a hatásuk. Ajánlom bárkinek.
 
 

Nagy Abonyiné (70 éves):
Több alkalommal részt vettem Tamásnál Yumeiho masszázson, köpölyözésen, fülakupunktúrán és kristálykezelésen is. Tapasztalataim ezek után egy jobb, kellemesebb érzés és megnyugvás. Eredménye felszabadultabb, energikusabb életvitel. Minden kezelés sokat tett az egészségemért, testi és lelki szinten egyaránt. Szeretném sok hasonló korú és fiatalabb embertársamat ösztönözni, hogy bizalommal keressék őt mind a kezelésein, mind pedig az ingyenes meridián tornán, amit szintén ő tart Körmenden.
 
 


Falvay Cseperke (61 éves):
Első alkalom után nagyszerű könnyű érzés, derékfájás elmúlt, testnek, léleknek harmonizáló, jó érzést adó, regeneráló kezelés. Yumeiho masszázson voltam Tamásnál. Köszönöm. Szeretettel ajánlom.

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.