Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

"Dolgoztok, hogy lépést tartsatok a földdel és a föld lelkével. Mert dologtalannak lenni annyi, mint elidegenedni az évszakoktól, és kilépni az élet menetéből, mely méltósággal és büszke alázattal halad a végtelenség felé. Amikor dolgozol, fuvola vagy, melynek szívén áthaladva a múló percek susogása zenévé változik... Ha dolgoztok, beteljesíttek egy darabkát a föld legmesszibb álmaiból, azt a darabkát, melyet rátok szabtak, amikor az álom megszületett, és amíg munkálkodtok, igazán szeretitek az életet... A munka a láthatóvá tett szeretet."
Kahlil Gibran: A próféta

Névnap

2024. június 14. péntek
Vazul, Herta
A Nap kel 04:49-kor,
nyugszik 20:53-kor.

Holnap
Jolán, Vid
napja lesz.

Oldalainkat 104 vendég és 0 tag böngészi


sound by Jbgmusic

Magnetspace testelemzés

Minden, ami ezen a világon van rezgésben van, rezgéseket bocsát ki magából, így a sejtjeink is.
Már ősi kultúrák is felfedezték a rezgések fontosságát és különböző gyógyítást elősegítő módszereket fejlesztettek ki. Gondoljunk itt többek között a Tibeti hangterápiára, sámándobokra, kristályok gyógyító hatásaira, kézrátétes gyógymódokra, csakra-terápiákra és még sorolhatnám.
Napjainkban egyre inkább teret hódítanak a különböző fényterápiás, hangterápiás, biorezonanciás kezelések.

Ezek a terápiák is mind a frekvenciák gyógyító hatásán alapulnak. Bármelyik technikát is nézzük mindegyik módszer a helyes frekvenciák visszaállítására törekszik. A REIKI mester az univerzális energiát alakítja át és kezével juttatja a helyes rezgéseket a kezelendő személybe.  A biorezonanciás készüléket használó természetgyógyász is a sejtek, szervek helyes rezgéseit állítja helyre.

A homeopátiás szerek gyógyító hatásai is rezgéseken alapulnak, hiszen már sok esetben a hígítás olyan mértékű, hogy maga a hatóanyag nem kimutatható a szerben, "csak" a rezgése van jelen. A biorezonancia elv felhasználásával információt is kaphatunk testünk egészségi állapotáról.

A Magnetspace Testelemző készülék egy olyan egészségmegőrző program eszköze, amivel a pillanatnyi egészségi állapotunkat mérhetjük fel. A készülék egyesíti az orvostudományt, a bioinformatikát és az elektronikát.

A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő a tesztelt egészségi és energetikai állapotáról kap egy képet. 


Mi is a MAGNETSPACE kvantumrezonanciás-biometrikus testelemző készülék?

A MAGNETSPACE Testelemző készülék egy olyan programot tartalmaz, amivel a pillanatnyi egészségi állapotunkat mérhetjük fel. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a kvantumfizika és gyógyászat. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő a tesztelt egészségi és energetikai állapotáról kap egy képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak.

A MAGNETSPACE Kvantum testelemzővel végzett vizsgálat non-invazív és gyorsan képes felmérni az emberi test működését. A felmérés időtartama: 40-60 másodperc. A készülék kiváló tulajdonságai közé tartozik továbbá, hogy praktikus, felhasználóbarát, egyszerű, gyors, gazdaságos és jól, könnyen, szinte bárki által kezelhető. A további tudományos kutatásokkal ez az eszköz az egészségmegőrzésben egyre szélesebb fejlesztési potenciállal rendelkezik és minden bizonnyal nagyban hozzájárulhat majd az orvosi háttér további fejlesztéséhez.

A készülék 1-5 oldalas Magyar vagy választható idegen nyelvű értékelést készít, amit nyomtatott, vagy digitális formátumban adhatunk oda a vizsgálatot kérő ügyfélnek!

A felmérés elvégzése: az indikátor felületet tenyérrel érintve 40-60 másodperc alatt képet kaphatunk a tesztelt személy átfogó, pillanatnyi és irányadó egészségi állapotáról.

A Magnetspace testelemző felmérési eredményei alapján a következő területekről kapunk információt:

"Szív és érrendszer"
"Gyomor és bélfunkció"
"Máj és Epe funkció"
"Pulzus és agyi érrendszer"
"Hasnyálmirigy funkció"
"Vese funkció"
"Tüdő funkció"
"Agy és idegek"
"Csont"
"Meridiánok"
"Reumás csont betegség"
"Vércukor"
"Fizikai állapot"
"Mérgek, Toxinok"
"Nyomelemek, vitaminok"
"Nőgyógyászat"
"Prosztata"
"Férfiszexuális funkciók"
"Bőr"
"Hormonrendszer"
"Immunrendszer"
"Nehéz fémek"
"Szem funkciók"
"Elhízás"
"Aminosavak"
"Fül"
"Élősködők, férgek, paraziták"
"Mell analízis"
"Allergének"
"Pajzsmirigy"
"Koenzimek"
"Kötőszövet-kollagén"  

A készülék széles körben alkalmazható:
Sportklubokban, fitness termekben,Szépség szalonokban,SPA klubokban, Wellness szalonokban,Magán rendelőkben, klinikákonEgészségügyi centrumokban,Egészségügyi termékeket árusító helyeken,MLM - Direkt marketinggel működő cégeknél (pl.: táplálék kiegészítők forgalmazóinál, hogy pontosan azt tudják ajánlani, amire valóban szüksége van az ügyfeleiknek),Masszázs centrumokban,Természetgyógyászati rendelőkben,Akár családi használatra is alkalmas!  

 

A készülék jellemzői:

1. Professzionális

Több millió eset tanulmányozását követően több évvel ezelőtt, számítás-technikusok és orvos szakértők alakították ki a Magnetspace testelemző készüléket.

2. Átfogó
A készülék az emberi test széleskörű vizsgálatára képes.

3. Pontos

A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metodusoknak megfelelően végzik. A készülék mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kíválónak mondható.

4. Preventív
Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének.A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.

5. Egyszerű
A készülékkezelés nagyon egyszerű. Egy rövid ismertetést követően bárki könnyen kezelheti a készüléket.

6. Kényelmes
A készülékkel az egészségi állapot bárhol, bármikor ellenőrizhető. Ezzel időt spórolhatunk meg a tesztelteknek (pl.: hosszú sorban állások) és megkönnyítheti a szakorvosok számára a vizsgálatok kiválasztását.

7. Gazdaságos
A tesztelés ára (és a készülék ára is) az átlagember számára elérhető és elfogadható.

8. Védelem
A tesztelés non-invazív, (nem hatol be, nem sérti az emberi testet) így azok is igénybe vehetik, akik rettegnek a tűktől.Kvantum elv alapján működő állapotfelmérő készülék.  

 

A KVANTUM elvről:

Az emberi test nagyszámú sejtek összessége, melyek folyamatosan növekednek, fejlődnek, differenciálódnak, regenerálódnak és pusztulnak, illetve megújítják magukat a rájuk jellemző osztódás útján. Kb. 25 millió sejt osztódik percenként egy felnőtt szervezetben, míg a vérsejtekből kb. 100 millió termelődik újra egy perc alatt. A sejtosztódás és növekedés folyamán a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék, melyekből a sejtet felépítő alapegységek, az atomok állnak, illetve a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak, ily módon pedig állandóan elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki. Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: más -más mintázatot mutatnak, amennyiben az ember egészséges, meggyengült az egészsége avagy beteg. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, meg tudjuk határozni a test állapotát is.

Kvantum Medicina : ahol a nyugati high-tech Bioinformációs orvoslás találkozik a keleti bölcsességgel, energetikai orvoslással. Míg a nyugati oldalon mostanában rohamosan fejlödött az informatika (bio)-kibernetika és számítás-technológia a keleti oldalon már létezett egy több ezer éves energetikai alapokon nyugvó élet filozófia és orvoslás. E két terület között épitődik most egy egyre inkább átjárható híd ami eltér a klasszikus newtoni világ szemlélettől de még az einsteini modeleken is túlmutat.

A Kvantum Medicina szerint a megbetegedés alapvető oka az, hogy az atommagon kívüli elektronok forgása és pályája megváltozik, mely megváltoztatja az atom, az abból álló apró és nagy biomolekulák, a sejtek, illetve az ezekből felépülő szervek működését. Mivel az elektron töltéssel bíró test, így amennyiben változik forgása és pályája, az atom által kibocsájtott elektromágneses hullám is változni fog. Azonban ez a betegségek, a táplálkozás okozta fizikai eltérések okozta változás nagyon csekély, nano- és mikro gauss közötti érték.

Eme gyenge elektromágneses mező frekvenciáját és energiáját direkt vagy egy kézzel tapintott szenzor segítségével meghatározva összehasonlíthatóvá válik az eszközben előre rögzített, betegségekhez, illetve táplálkozási mutatókhoz kapcsolódó rezonanciaspektrummal oly módon, hogy az előbbit felerősíti az eszköz, majd egy számítógép összeveti az utóbbival. A kapott kvantumérték utal a betegség természetére és komolyságára, illetve a tápláltsági szintre. Végül pedig ezt az értéket értelmezik az orvosok. Példa: az elfajult sejtek eltérnek a normális sejtektől, így az általuk kibocsájtott elektromágneses hullámok is eltérnek a normális sejtek által kibocsájtottaktól. A kvantumrezonanciás tumor teszt folyamán az elfajult sejtek standard hullámát küldik a tesztelt személybe. A szervezetben az elfajult sejtek, rezonálni fognak erre, ezt a jelet pedig az eszköz detektálja. Minél több a szervezetben a elfajult sejt, annál intenzívebb lesz a jel, a kvantumérték pedig a negatív tartományba tolódik. Ha azonban a szervezetben kevesebb az elfajult sejtek száma, akkor kevesebb rezonancia lép fel, a kvantumérték pedig pozitív irányba mozdul. Ez hasonlít ahhoz, amikor rádióműsort hallgatunk: számtalan rádióhullám van az éterben, azonban ha egy adottat szeretnénk meghallgatni,a készüléket annak a frekvenciájára kell hangolni. Ebben a pillanatban előáll a rezonancia jelensége, s meg tudjuk hallgatni az adott rádióműsort. A kvantumrezonancia ezt az elvet használja a tesztelés során.    

 
 
 

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.