Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

"A világ legjobb orvosai: dr. Csend, dr. Diéta és dr. Vidámság."
Jonathan Swift

Névnap

2024. május 25. szombat
Orbán
A Nap kel 04:59-kor,
nyugszik 20:36-kor.

Holnap
Fülöp, Evelin
napja lesz.

Oldalainkat 75 vendég és 0 tag böngészi


sound by Jbgmusic

Ki irányítja az életed?
 
Talán furcsa a kérdés, de ha dohányzol, biztos, hogy NEM TE! Mint minden függőség (alkohol, drog, gyógyszer, cigaretta, szerencsejáték) fogva tart, így kiengeded a kezedből az irányítást, és nem az történik, amit Te akarsz! Megengedheted-e ezt magadnak?
 
A jó hírem az, azzal, hogy megnyitottad ezt az oldalt, megtetted az első lépést, hogy most már végleg búcsút ints ennek az állapotnak.
 
Ugye eleged lett abból, hogy a cigaretta köré szervezd az életed? Kényelmetlenül mocorogsz az értekezleten és már nem tudsz figyelni az elmondottakra, minden hosszú perc, óra megvisel cigi nélkül, egy kétórás  mozifilm megnézéséről már lemondasz. Télen az épület előtt fagyoskodsz, mert csak ott gyújthatsz rá, sőt egyre több helyről dohányosként ki vagy tiltva. A kezed, a ruhád, sőt még a kocsid is dohányszagot áraszt, és azon veszed észre magad, hogy kicsit távolabb állnak tőled az emberek- Már eljutottál oda, hogy a kapcsolataidat is befolyásolja, s meglehet, hogy az orvosod is figyelmeztetett a veszélyekre….
 
Nekem mindegy, mi vezérelt erre az oldalra, lényeg, hogy itt vagy!
 
Hogyan hat a kezelés?
 
Két nagyon fontos buktatót szüntet meg: a cigaretta utáni sóvárgást és a belső lelki feszültséget, amivel a leszokó dohányos próbára teszi önmagát és a közvetlen környezetét. Sokszor a családtagok mondják, hogy gyújtson újra rá, csak legyen végre nyugalom. Nos, ennek vége!
 
A szokásos ellenérvet is felejtsd el: nem, nem fogsz meghízni, sem az édességért áhítozni, sem többet enni.
 
Ha más el tudta érni, hogy 30 évnyi szokásáról, a napi 3 doboz cigarettáról le tudott mondani, akkor NEKED IS SIKERÜL, MEG TUDOD CSINÁLNI!
 
Egyéb kifogás? Akkor most már csak elhatározás kérdése, hogy együtt belevágunk-e!

A kezelés menetéről és lényegéről itt olvashatsz bővebben.
 

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.