Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

"Ahhoz, hogy a dolgok megmutatkozhassanak számunkra, el kell engednünk a róluk alkotott nézeteinket."
Thich Nhat Hanh

Névnap

2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel
A Nap kel 06:43-kor,
nyugszik 18:39-kor.

Holnap
Mihály
napja lesz.

Oldalainkat 340 vendég és 0 tag böngészi


sound by Jbgmusic

Első alkalommal állapotfelmérő beszélgetésen veszel részt, amin megismerkedünk és megbeszéljük a testi- és lelki állapotod jelenlegi helyzetét. Szándékosan nem említettem problémát!
Amennyiben a megoldandó helyzeteddel kapcsolatban vannak orvosi leleteid, kérlek, hozd magaddal. Tisztázzuk a célodat és kidolgozzuk az ehhez szükséges lépéseket, a kapcsolódó terápiás módszereket.
Ha úgy döntesz, hogy szeretnél együtt dolgozni velem, részt veszel az első kezelésen. A füledbe szúrt tűket (5-5 darabot) kb. 40-50 percig hagyjuk hatni. Ez az idő természetesen nem megy veszendőbe és nekilátunk a komplex módszer alkalmazásának.
Ez összesen körülbelül másfél órát vesz igénybe.
Arra kérlek, hogy ezt az időt, és minden további kezelés alkalmát szánd magadra, mert nagyon értékes a további együttműködésünk és elérendő célod szempontjából. A kezelésre ne gyere éhesen!

További kezelések során hozzávetőleg egy órát töltünk együtt.
Megbeszéljük az előző találkozás óta eltelt eredményeket, majd hagyjuk a tűket hatni kb. 40-50 percig. A fennmaradó időben a lelki alapok megbeszélésére helyezzük a hangsúlyt, illetve tisztázzuk az általad elvégzendő feladatokat.
Amennyiben igényled, füledbe tartós tűket helyezek, amelyek két kezelés közötti időben is folyamatosan stimulálják az adott szerved, biztosítva a hatékonyabb és gyorsabb egyensúlyi állapot létrejöttét.
Ezek a tűk apró testszínű tapaszokként látszanak, teljesen diszkrétek, mindennapi életedben, tisztálkodásodban nem zavarnak. Úszhatsz, szaunázhatsz is kedvedre.
Ha idegenkedsz ettől a megoldástól, magokat tartalmazó fültapaszt tudok ajánlani, amelyre naponta többször ujjaddal nyomást kell gyakorolnod.
Gyermekek részére a fülmagos tapaszt javaslom.
 
              A kezelés gyakorisága:        
                 2 hétig minden nap
                 2 hétig heti háromszor
                 2 hétig heti kétszer
              Ez összesen 20 alkalmat jelent.

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.