Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

"Aki állandóan az egészségéval van elfoglalva, nem egészséges. Az egészség egyik előfeltétele önmagunk bizonyos fokú, kalkulált elhanyagolása."
Sydney J. Harris

Névnap

2022. január 21. péntek
Ágnes
A Nap kel 07:28-kor,
nyugszik 16:35-kor.

Holnap
Vince, Artúr
napja lesz.

Oldalainkat 400 vendég és 0 tag böngészi


sound by Jbgmusic

Első alkalommal állapotfelmérő beszélgetésen veszel részt, amin megismerkedünk és megbeszéljük a testi- és lelki állapotod jelenlegi helyzetét. Szándékosan nem említettem problémát!
Amennyiben a megoldandó helyzeteddel kapcsolatban vannak orvosi leleteid, kérlek, hozd magaddal. Tisztázzuk a célodat és kidolgozzuk az ehhez szükséges lépéseket, a kapcsolódó terápiás módszereket.
Ha úgy döntesz, hogy szeretnél együtt dolgozni velem, részt veszel az első kezelésen. A füledbe szúrt tűket (5-5 darabot) kb. 40-50 percig hagyjuk hatni. Ez az idő természetesen nem megy veszendőbe és nekilátunk a komplex módszer alkalmazásának.
Ez összesen körülbelül másfél órát vesz igénybe.
Arra kérlek, hogy ezt az időt, és minden további kezelés alkalmát szánd magadra, mert nagyon értékes a további együttműködésünk és elérendő célod szempontjából. A kezelésre ne gyere éhesen!

További kezelések során hozzávetőleg egy órát töltünk együtt.
Megbeszéljük az előző találkozás óta eltelt eredményeket, majd hagyjuk a tűket hatni kb. 40-50 percig. A fennmaradó időben a lelki alapok megbeszélésére helyezzük a hangsúlyt, illetve tisztázzuk az általad elvégzendő feladatokat.
Amennyiben igényled, füledbe tartós tűket helyezek, amelyek két kezelés közötti időben is folyamatosan stimulálják az adott szerved, biztosítva a hatékonyabb és gyorsabb egyensúlyi állapot létrejöttét.
Ezek a tűk apró testszínű tapaszokként látszanak, teljesen diszkrétek, mindennapi életedben, tisztálkodásodban nem zavarnak. Úszhatsz, szaunázhatsz is kedvedre.
Ha idegenkedsz ettől a megoldástól, magokat tartalmazó fültapaszt tudok ajánlani, amelyre naponta többször ujjaddal nyomást kell gyakorolnod.
Gyermekek részére a fülmagos tapaszt javaslom.
 
              A kezelés gyakorisága:        
                 2 hétig minden nap
                 2 hétig heti háromszor
                 2 hétig heti kétszer
              Ez összesen 20 alkalmat jelent.

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.