Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

"Sohase mondd rá semmire, hogy “elvesztettem”, hanem csak azt, hogy “visszaadtam”. Meghalt a gyermeked? Visszaadtad. Elhunyt a feleséged? Visszaadtad. Elvették a birtokod? Visszaadtad azt is. Azt mondod, hogy gazfickó vette el? Mi közöd hozzá, hogy ki által vette vissza az, aki neked adta? Ameddig adja, addig is úgy tekintsd, mint a másét: úgy, mint az utasok a fogadót."
Epiktétosz (i.u. 55-135)

Névnap

2024. július 14. vasárnap
Örs, Stella
A Nap kel 05:05-kor,
nyugszik 20:48-kor.

Holnap
Henrik, Roland
napja lesz.

Oldalainkat 73 vendég és 0 tag böngészi


sound by Jbgmusic

Aromatouch masszázs

Az aromatouch masszázs terápiának egyszerre van felemelő, energia szintnövelő, ugyanakkor nyugtató, egyensúlyteremtő hatása, testünk és lelkünk számára egyaránt.

Az Aromatouch masszázs technikát Dr. David K. Hill fejlesztette ki. CPTG minőségű, azaz 100%-os tisztaságú terápiás illóolajokkal dolgozta ki a technikát.

Ennek a masszázsnak a hatékonysága a megfelelően felhasznált olajkeverékekben, az esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik, miközben az olajok egyfajta szinergiát alakítanak ki testünkben.

A masszázs során az olajokat lágy érintéses technikával visszük fel a hátra, a fej hátsó részére, a fülekre, kézre és talpakra. A 60 perces masszázs során érintjük a test meridiánjait és energiaközpontjait, ezzel egyensúlyba hozzuk a szervezet működését, felfrissítjük a testet és a lelket.

      

 

A masszázs "ereje" a nyolc meghatározott sorrendben felvitt esszenciális olajokból és olajkeverékekből áll.

Az első két olaj ellazítja a testet. A Balance keverék hozzájárul a test általános jóllétéhez, fokozza a nyugalom érzését, csillapítja a felfokozott érzelmi állapotot. A Levendula megnyugtatja a testet és az elmét, áthangolja a kedélyállapotot, enyhíti az idegrendszer okozta stresszt.

A harmadik és a negyedik olaj támogatja a test energetikus működését. A Teafa nyugtatja a szöveteket, tisztítja a testet. Az OnGuard keverék természetes helyreállító képességgel bír, támogatja az immunrendszer egészséges működését.

Az ötödik és hatodik olaj enyhíti az izmok feszülését. Az AromaTouch keverék nyugtatja és oldja a feszültségérzetet a szövetekben. A Deep Blue keverék hűsíti és megnyugtatja a szöveteket, enyhíti az izomfájdalmakat.

A hetedik és a nyolcadik illóolaj pezsdítő hatású. A Vadnarancs javítja a kedélyállapotot, csillapítja az idegességet, fizikai és érzelmi egyensúlyt teremt. A Borsmenta elősegíti a szellemi éberséget, élénkítő, üdítő hatást gyakorol, feltölti energiával a testet.   aromatouch    

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.