Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

"Mindened megvan a boldogsághoz, mégsem vagy boldog, mert a boldogság nem a birtoklás eredménye, nem a javaid függvénye. A boldogság a bensőd kiáradása, saját energiáid ébredése. Lelked ébredése."
Osho

Névnap

2024. július 14. vasárnap
Örs, Stella
A Nap kel 05:05-kor,
nyugszik 20:48-kor.

Holnap
Henrik, Roland
napja lesz.

Oldalainkat 79 vendég és 0 tag böngészi


sound by Jbgmusic

Serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait, kiegyensúlyozza és fokozza az energiaszinteket.
 
Prof. Smith a londoni Salford egyetemen több éves kutatói munkával megállapította, hogy, mint ahogyan az univerzumban mindennek, az embereknek is saját rezgés-spektruma van. Ezek az elektromágneses rezgések irányítják a szervezetben zajló kémiai folyamatokat. Ha a szervezet károsodik, elveszíti energetikai egyensúlyát. A Kirlian-fényképezés módszerével láthatóvá tehető a kristályok energiaaurája. 
A betegségeket energiagátak okozzák. A kristályterápia elméleti alapját az képezi, hogy a kő energiaaurája kölcsönhatásba lép az ember aurájával, felszívja – kioltja – a negatív energiákat, és helyreállítja az egyensúlyt. 
 
A kristályok ásványokból épülnek fel, az élő szervezet pedig kristályos szerkezetű. Szervezetünket különböző ásványi anyagok építik fel, melyek szinte az összes élettani folyamatért felelősek. Az ásványok rezgésével kölcsönhatásba lépnek, mely helyreállítja az élő szervezet elektromágneses rezgését.
 
A kristály energia működése
A kristályok a kozmikus világ rezgéseinek a hordozói, rezgésükkel energiát tudunk átadni, közvetíteni vagy harmonizálni, így fejtik ki gyógyító hatásukat. A kristályok különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket különböző energiákkal töltik fel, védik, szabályozzák a belső energia-áramlást.
 
A kövek, kőzetek is ásványokból állnak. A kristályok rezgési frekvenciája az elemi összetevőiknek megfelelően különböző és így a szervezetünk különböző pontjain képesek rezgéseikkel az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát visszaállítani.
 
A gyógyítás mechanizmusát, végeredményét a szervezetben előforduló valamennyi életfolyamatért, illetve jelenségért felelős ásványi anyag és kristályszerkezet kölcsönös együtthatása adja meg. Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak.
 
A kristály terápia fekve történik. Időtartama általában 40-45 perc.
 
Tanácsok kristály terápiával kapcsolatban
A kezelés előtt és után mindig mossunk kezet. Gyújtsunk gyertyát, esetleg füstölőt. Használjunk meditációs zenét, relaxációs zenét a terápia alatt.
 
A terápia alatt ajánlott, hogy szemüvegét, esetleg óráját, ékszereit vegye le, övét lazítsa meg a terápia idejére. A többi ruha természetesen a páciensen marad. A kristály terápia alatt a kezeket és a lábakat ne tegyük keresztbe. Ügyeljünk a higiéniánkra (körmünk, bőrünk, hajunk tisztaságára), célszerű a terápiát megelőző 1 órában a dohányzást mellőzni.
 
A kristály terápia idejére némítsuk le a telefonokat. Fontos a fokozott folyadékbevitel, mely elősegíti a méregtelenítési folyamatokat.
 
 
 
 
 
Általánosságban, melyik kristály mire hat?
Ametiszt Általános erősítő, szabályozza a nyirokmirigyek, a hormonok működését. Fokozza az önbecsülést, javítja az intuíciót, a memóriát.
Aventurin Gyógyítja az allergiát, a bőr- és szembetegségeket, oldja a szorongást, a félelmet.
Hegyikristály Növeli az életerőt, gyógyító hatással van a szívre, a tüdőre és a vérkeringésre. Kiegyensúlyozottsággal ajándékoz meg, és javítja a kifejezőkészséget.
Hematit Segít az égési sérüléseken, jó hatással van a májra, a tüdőre, a vesékre és a vérkeringésre. Megszünteti a hisztérikus lelkiállapotot.
Holdkő Segít a szervezet méregtelenítésében, gyógyítja a fekélyeket, javítja a kapcsolatteremtési készséget. Teliholdkor ne használjuk!
Jáspis Segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert, az együttérzés, a megértés képességével ajándékozza meg viselőjét.
Karneol Gyógyítja az égési sérüléseket, javítja az emésztést, oldja a menstruációs görcsöket, és fokozza az életörömöt.
Macskaszem, tigrisszem Felveszi a harcot a baktériumokkal és a vírusokkal, jó az ízületi betegségekre. Általános szerencsekőnek tartják.
Obszidián Gyógyítja a gyulladásokat, a fertőzéseket, a vérszegénységet, védelmet nyújt a lelki problémák ellen.
Rózsakvarc Segít az alacsony vérnyomással és a termékenységi problémákkal küzdőknek, gyógyítja a náthát. Segít a hangulatingadozásokon, oldja a félelmet, a szorongásokat.
Türkiz Megszünteti az étvágytalanságot, emeli az alacsony vérnyomást, fokozza a vitalitást, magabiztosságot ad viselőjének.
 

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.