Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

"Az életben elért sikerednek semmi köze nincs ahhoz, hogy mekkora haszonra tettél szert, vagy hogy mit értél el magad számára. Csak az számít, hogy másoknak mit csináltál."
Danny Thomas (1912-1991)

Névnap

2024. április 19. péntek
Emma
A Nap kel 05:51-kor,
nyugszik 19:48-kor.

Holnap
Tivadar, Odett
napja lesz.

Oldalainkat 102 vendég és 0 tag böngészi


sound by Jbgmusic

1.   Lelki felkészülés a változásra
Ahhoz, hogy valódi változás köszönthessen be az életedbe, lelkedben meg kell születnie ennek a mély, belső vágynak, ami mindvégig ébren fogja tartani a célodat.
A célod felé vezető úton lassan belátod, hogy a gondolataid, a napi tevékenységek és szokások átrendezésével, tetteidért való felelősségvállalással egy élhetőbb, sikeresebb életet tudhatsz magadénak. A folyamat során, ahogy változol, nemcsak Te, de a közvetlen környezeted is megkönnyebbül, végül együtt örül Veled.
Nem vagy egyedül. Együtt megyünk végig ezen az úton, végig segítek, melletted állok.
Nem ígérek extra gyors eredményeket és azt sem, hogy semmit sem kell tenned, de végül minden az öledbe hullik.
Olyan nincs, hogy semmiért valamit!
 
További módszerek alkalmazásával segítek megteremteni a szokásaid megváltoztatásához szükséges lelki hátteret. Életre hívom a benned szunnyadó rejtett tartalékaidat. Ki vagy Te valójában? A szokásaid! Szokásaid gondolataidból fakadnak. Gondolat és szokás kézenfogva jár, együtt adják jellemed.

2.   A kezelés
Sikeredhez vezető utadnak ez a rám eső része.
A fülakupunktúrás kezelés során a NADA 5 pontos módszerétt alkalmazva, öt ponton vékony tűket szúrok mindkét füledbe (5-5 darabot), ami tested mikrotérképe. Minden szerved helye megtalálható a füleden, akár a talpadon, kezeden, fejeden vagy a testeden.
Megfelelő szerveidben egyensúlyi állapotot létrehozva fizikailag is alkalmas leszel arra, hogy erőnléted ne hagyjon el, a kívánás/vágyakozás csökkenjen, majd megszűnjön, illetve az elvonási tüneteket kísérő idegesség, feszültéség ne alakulhasson ki, így könnyebben vehesd az előtted álló akadályokat.

A kezelés menetéről itt olvashatsz bővebben.
 

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.