Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

"Ha tudni akarod, hogy mit jelent boldognak lenni, nézz egy virágra, madárra, vagy egy gyermekre; ők Isten országának a tökéletes képei. Mert pillanatról pillanatra élnek az örökkévaló jelenben, múlt és jövő nélkül. Így aztán mentesek attól a bűntudattól és aggodalmaskodástól, amely annyira gyötri az embereket. Tele vannak tiszta életörömmel: nem annyira az embereknek és dolgoknak, hanem sokkal inkább az életnek magának örülnek."
Anthony de Mello

Névnap

2020. július 5. vasárnap
Emese, Sarolta
A Nap kel 04:57-kor,
nyugszik 20:53-kor.

Holnap
Csaba
napja lesz.

Oldalainkat 182 vendég és 0 tag böngészi1.   Lelki felkészülés a változásra
Ahhoz, hogy valódi változás köszönthessen be az életedbe, lelkedben meg kell születnie ennek a mély, belső vágynak, ami mindvégig ébren fogja tartani a célodat.
A célod felé vezető úton lassan belátod, hogy a gondolataid, a napi tevékenységek és szokások átrendezésével, tetteidért való felelősségvállalással egy élhetőbb, sikeresebb életet tudhatsz magadénak. A folyamat során, ahogy változol, nemcsak Te, de a közvetlen környezeted is megkönnyebbül, végül együtt örül Veled.
Nem vagy egyedül. Együtt megyünk végig ezen az úton, végig segítek, melletted állok.
Nem ígérek extra gyors eredményeket és azt sem, hogy semmit sem kell tenned, de végül minden az öledbe hullik.
Olyan nincs, hogy semmiért valamit!
 
További módszerek alkalmazásával segítek megteremteni a szokásaid megváltoztatásához szükséges lelki hátteret. Életre hívom a benned szunnyadó rejtett tartalékaidat. Ki vagy Te valójában? A szokásaid! Szokásaid gondolataidból fakadnak. Gondolat és szokás kézenfogva jár, együtt adják jellemed.

2.   A kezelés
Sikeredhez vezető utadnak ez a rám eső része.
A fülakupunktúrás kezelés során a NADA 5 pontos módszerétt alkalmazva, öt ponton vékony tűket szúrok mindkét füledbe (5-5 darabot), ami tested mikrotérképe. Minden szerved helye megtalálható a füleden, akár a talpadon, kezeden, fejeden vagy a testeden.
Megfelelő szerveidben egyensúlyi állapotot létrehozva fizikailag is alkalmas leszel arra, hogy erőnléted ne hagyjon el, a kívánás/vágyakozás csökkenjen, majd megszűnjön, illetve az elvonási tüneteket kísérő idegesség, feszültéség ne alakulhasson ki, így könnyebben vehesd az előtted álló akadályokat.

A kezelés menetéről itt olvashatsz bővebben.
 

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.