Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

"A legtöbb embert könnyebben megértjük és jobban fogunk tudni viszonyulni hozzájuk, ha úgy tekintünk rájuk — függetlenül attól, hány évesek vagy milyen a fellépésük —, mintha gyermekek lennének. A legtöbben közülünk ugyanis sohasem növünk fel, illetve közel sem válunk annyira éretté — egyszerűen csak magasabbak leszünk. Felnőttként persze kétségtelenül kevesebbet nevetünk és kevesebbet játszunk, s kényelmetlen álruhákat viselünk, a jelmez alatt azonban ott van a gyermek, aki mindig is vagyunk, akinek egyszerűek a szükségletei, s akinek mindennapi élete még ma is a tündérmesékkel írható le a legjobban."
Leo Rosten (1908-1997)

Névnap

2018. március 20. kedd
Klaudia, Alexa
A Nap kel 05:51-kor,
nyugszik 18:05-kor.

Holnap
Benedek, Napsugár
napja lesz.

Oldalainkat 67 vendég és 0 tag böngésziKi irányítja az életed?
 
Talán furcsa a kérdés, de ha iszol, biztos, hogy NEM TE! Mint minden függőség (alkohol, drog, gyógyszer, cigaretta, szerencsejáték) fogva tart, így kiengeded a kezedből az irányítást, és nem az történik, amit Te akarsz! Megengedheted-e ezt magadnak?
 
A jó hírem az, azzal, hogy megnyitottad ezt az oldalt, megtetted az első lépést, hogy most már végleg búcsút ints ennek az állapotnak.
 
Ugye eleged lett abból, hogy az ital köré szervezd az életed? Netán már kézzelfoghatóan érzed a munkád, munkahelyed nem stabil, a családodban kicsit távolabb állnak tőled az emberek. Már eljutottál oda, hogy a kapcsolataidat is befolyásolja, s meglehet, hogy az orvosod is figyelmeztetett a veszélyekre….
 
Nekem mindegy, mi vezérelt erre az oldalra, lényeg, hogy itt vagy!
 
Hogyan hat a kezelés?
 
Két nagyon fontos buktatót szüntet meg: az alkohol utáni sóvárgást és a belső lelki feszültséget, amivel a leszokó iszákos próbára teszi önmagát és a közvetlen környezetét. Nos, ennek vége!
 
Ha más el tudta érni, hogy letegye az üveget, akkor NEKED IS SIKERÜL, MEG TUDOD CSINÁLNI!
 
Egyéb kifogás? Akkor most már csak elhatározás kérdése, hogy együtt belevágunk-e!

A kezelés menetéről és lényegéről itt olvashatsz bővebben.
 

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.