Gyógyulni.hu

"Erény ami visszajuttat Istenhez, bűn ami eltart."

Névnap

2024. July 14. Sunday
Örs, Stella
Sunrise at 05:05,
Sunset at 20:48.

Tomorrow will be
Henrik, Roland
name-day

We have 8 guests and no members online


sound by Jbgmusic

 

Göcsej Üzletház
8900 Zalaegerszeg,
Tompa Mihály utca 1-3. 3. Emelet TestSzobrász Műhely

 

Ulicska Tamás
Természetgyógyász
akupresszőr, fülakupunktúrás addiktológus, keleti mozgás- és masszázsterapeuta

aroma tanácsadó
pszichotronikus szellemsebész mester
Reiki mester tanár
Energy szaktanácsadó

Telefon: +36 20/951-0808
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Test-lélek-szellem harmóniáját visszaállítva érhetünk csak el tartós gyógyulást. Ebben segítem, támogatom a hozzám fordulókat.
A terápia kiválasztása mindig egyénre szabottan történik.


Az esetek túlnyomó többségénél a páciens számára célirányosan megválasztott gyógymódok együttes alkalmazása történik a kezelések során. Ez magában foglalja fülakupunktúrát  és energetikai gyógymódokat. A kezelés során a fennálló energetikai hiány megszűnik, és a kezelés végén szinte újjászületve, egy harmonizált, kiegyensúlyozott állapot áll elő.


Bőrprobléma, emésztő- és légzőrendszeri panaszok, keringési rendszer zavarai, mozgásszervi problémák, szorongás, stressz, szenvedélyekről leszokás?

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

MAGNETSPACE testelemzés
Részletei bővebben itt.


A Zyto Balance 5.0 biorezonanciás állapotfelmérés pontos képet ad a szervezet aktuális állapotáról. Működése a galvanikus bőrválasz technológián alapul. A szkenner által felállított kép alapján holisztikus rálátást nyerünk arra, hogy mire van szüksége a testnek és mivel lehet megtámogatni az érzelmi egyensúlyt. A testünk folyamatosan jelez számunkra, azonban ezeket az üzeneteket sokszor nem tudjuk értelmezni.

Érzelmeink, mentális állapotunk leképeződik a testünkben, a szerveinkben és ezáltal befolyásolják a szervezetünk működését. A fizikai testünk egyensúlyvesztései pedig visszahatnak az érzelmi életünkre. Ezért elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás is. A kapott állapotjelzés elemzésével egy komplett terápiás javaslator kap a páciens a kezébe, mely terápia a doTERRA terápiás minőségű esszenciális olajaira épül.

Essential Food for Wellness:
Lehetőség van egy további hasznos elemzésre is. A hozzávetőleg 3 perces vizsgálat alatt körülbelül 300 féle élelmiszerről derül ki, hogy milyen módon felelnek meg szerveztünk számára. Ezt nevezzük élelmiszer érzékenységi vizsgálatnak. Választ kaphatunk arra, mely élelmiszer kategóriákban kell fontolóra venni az étkezési szokásainkat. Mi az, amit ajánlatos elkerülni és mi az, ami ajánlott.
Állapotfelmérésre használom még a MAGNETSPACE kvantumrezonanciás-biometrikus testelemző készülékét, mely több mint 30 területet vizsgál és térképez fel. A felmérés alapján a tesztelt egészségi és energetikai állapotáról kapunk egy képet.

Előzetes bejelentkezés szükséges. Köszönöm megtisztelő bizalmát!
Telefon: +36 20/951-0808

 

 

 


ÁRJEGYZÉK

Kombinált terápia (több gyógymód együttes alkalmazása személyre szabott, célzott kezelés során (1 óra) - Fülakupunktúra + Energetikai kezelések (Arolo Tifar II, Aktív szellemgyógyászat, Pszichotronikus szellemsebészet) + Kristályterápia)
A kombinált terápia, a terápia során 5-6 önálló, teljes értékű terápia, kezelés együttes, kombinált alkalmazását jelenti.


                   Első alkalom - anamnézis felvétel, személyre szabott, célzott kezeléssel (1,5 - 2 óra) 18.000-20.000 Ft

                   További alkalmak - több gyógymód együttes alkalmazása személyre szabott, célzott kezelés során (1 óra) 14.000 Ft

 

Masszázs
AromaTouch Masszázs (1 óra) 14.000 Ft
A masszázs során 3.000 Ft értékben kerül felhasználásra a doTERRA terápiás minőségű esszenciális olajaiból.


MAGNETSPACE testelemzés - biorezonanciás állapotfelmérés     6.000 Ft/fő
A testelemzés a kombinált terápia részét képezi, és az első alkalommal az állapotfelmérés meg történik, nem jelent plusz költséget, az első alkalom díja magában foglalja.

Zyto Balance 5.0 biorezonanciás állapotfelmérés

Mérés + elemzés + termékajánlás + e-mail, 1 óra 14.000 Ft/fő
12 hónapon belüli visszamérés esetén 10.000 Ft/fő
Essential Food for Wellness +6.000 Ft/fő

 

Egyéb További Kezelések

Fülakupunktúra (40-45 perc)
Stresszoldás, immunerősítés, stb. egyszeri alkalom
10.000 Ft
+tartós tű, vagy gyógynövény mag +1.500 Ft
Csoportos kezelés: 4.000 Ft/fő (minimum 10.000 Ft/alkalom)

Függőségről leszoktatás
(cigaretta, ital, drog, kényszerbetegségek) (NADA protokoll)
Első alkalom:
8.000 Ft

Teljes kúra: 20 alkalom - 6 hét 8.000 Ft/alkalom
előre fizetve egy összegben: 7.500 Ft/alkalom

2 fő esetén: 20 alkalom - 6 hét 7.000 Ft/fő/alkalom
előre fizetve egy összegben: 6.500 Ft/fő/alkalom


Energetikai kezelés (Arolo Tifar, Aktív szellemgyógyászat, Pszichotronikus szellemsebészet, Reiki- 1 óra) 14.000 Ft
Kristályterápia (1 óra) 14.000 Ft
Moxa kezelés (30 perc) 10.000 Ft
Köpölyözés (30 perc) 10.000 Ft

+kiegészítő fülakupunktúra +6.500 Ft
 

Bérlet vásárlás esetén
(kombinált terápia, fülakupunktúra, AromaTouch masszázs)
5 alkalom 
10% kedvezmény
10 alkalom 15% kedvezmény


Rólam pár sorban.
A Hagyományos Kínai Orvoslás alapjait már több mint 2000 éve lejegyezték, azonban jelentősége mára mit sem csökkent. Természetgyógyász tanulmányaim ezen ősi tudás megismerését célozták. Elsőként Dr. Walkovszky Attilánál kezdtem, Alternatív Mozgás és Masszázsterápia szakon. Majd elvégeztem Árendás László természetgyógyásznál a Fülakupunktúrás Addiktológus szakot. Akupresszúrát a Batthyány Strattmann László díjas orvosnál, Dr. Eőry Ajándoknál tanultam, és szereztem mellette gyakorlatot. A legutolsó időkben "szegények orvosa" néven is emlegetett orvossal részt vettem külső „bevetésen” is, hajléktalanokat gyógyítva a Széll Kálmán téren. Az "utam" mégsem ezekkel indult. 2008-ban ismerkedtem meg egy energetikai gyógyászati móddal. A sok éve fennálló allergiámat, mely sajnos napi gyógyszerszedésre kényszerített, 1 hónapon át tartó önkezeléssel teljesen elmulasztottam. Ez a közvetlen tapasztalás megerősítette az alternatív gyógyászati módszerekbe vetett hitemet. Azóta több fajta energetikai gyógymódot megtanultam és használok, van amit tanítok is. (Reiki, aktív szellemgyógyászat, a psi-sebészet, és az Atlantiszi Arolo Tifar.) Két éven át tanultam két mestertől is pszichotronikát. A Zselizi Gyógyító néven ismert felvidéki Nagymesternél, Ifj. Csontos Vilmosnál vizsgáztam, az őáltala „lehozott” módszerből, és váltam Pszichotronikus Szellemsebész Mesterré. A pszichotronika és szellemsebészet lényege, hogy rezgésből, gondolatokból és fényből állunk. A szó pedig teremtő erővel bír. Az évek során tanultam és alkalmazok többféle masszázst is. Frissítő svédmasszázst, kínai masszázst. Yumeiho masszázst Paulics Pétertől. Utoljára a doTERRA terápiás minőségű olajait alkalmazó AromaTouch masszázst. 2019-ben részt vettem egy képzésen Mainzban, Klinikai akupunktúra illóolajokkal kombinálva – Mainz – Johannes Gutenberg Orvosi Egyetem.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Lap teteje

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva - Agabe /Ulicska Tamás/.